Trunk Shows

 Finamore & Mauro Blasi Napoli

25:e & 26:e OKTOBER

Den 25:e & 26:e oktober får vi ett kärt återbesök av två mästerliga aktörer på SPIGA 3. Simone från Finamore Napoli och Mauro Blasi Napoli gästar oss för en gemensam MTM Trunk Show under onsdagen och torsdagen. Simone kommer att ta mått och beställningar på skjortor som sedan handsys i det egna skräddriet medan Mauro kommer att ta mått för sina exklusiva, handsydda kostymer, kavajer och rockar som tillverkas efter alla skräddarkonstens regler i Casalnuovo di Napoli. 

Ta tillfället i akt att skapa ett plagg gjort helt efter dina mått och dina önskemål, i absolut högsta kvalitet, eller kom förbi butiken och ta en kaffe eller ett glas vin!

För tidsbokningar, kontakta oss på info@spiga3.se eller ring oss på telefon: 031- 13 05 70 

Upptäck vårt utbud av skjortor från Finamore Napoli här och vårt utbud av Mauro Blasi RTW här eller besök oss på Trädgårdsgatan 3 i Göteborg.

FRECCIA BESTETTI STOCKHOLM TRUNK SHOW

15:e & 16:e NOVEMBER

Det är med stor glädje som vi annonserar vår andra Trunk Show med Freccia Bestetti. Marco Facchinetti, som driver företaget efter Riccardo Bestettis bortgång, kommer under onsdagen den 15:e och torsdagen den 16:e november  till Stockholm för en trunk show i samarbete med SPIGA 3.

Marco kommer under de två dagarna att ta Bespoke, Novecento och MTO-beställningar. För frågor eller för att boka tid, kontakta oss på info@spiga3.se eller 031-130570.